Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Березня, 2024 р., 16:17
Посилення експортної спроможності України залишається одним з основних інструментів економічного відновлення та розвитку нашої держави.
06 Березня, 2024 р., 16:07
Сьогодні, 6 березня 2024 відбулася передача зенітно-пошукових світлодіодних прожекторів у кількості 2 штук,які були придбані Андріяшівською сільською радою та передані на безоплатній основі нашим котикам з військової частини 3022.
06 Березня, 2024 р., 15:26
Не будьте подібними до ворога - не знищуйте їхні домівки та життя. Рятувальники Роменщини нагадують про заборону СПАЛЮВАННЯ СУХОСТОЮ та адміністративну відповідальність за вчинене правопорушення. Життя одне, давайте залишимо після себе квітучі поля, родючу землю та добру згадку про себе! Будьмо ЛЮДЬМИ!
06 Березня, 2024 р., 11:29
ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі КВАДРОКОПТЕР «DJI MAVIC 3T» або еквіваленту, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
05 Березня, 2024 р., 13:55
Задля уніфікації освітніх послуг для ветеранів війни та членів їхніх сімей на веб-платформі е-Ветеран фахівцями Мінветеранів створено і функціонує Єдина база знань для ветеранів війни та членів їхніх сімей
04 Березня, 2024 р., 15:50
З настанням весни жителі нашої громади починають господарювати на городах, подвір’ях, прилеглих територіях. Часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави, побутового  сміття.
04 Березня, 2024 р., 11:17
Платники податків є важливими суб'єктами податкових відносин. Вони забезпечують наповнення бюджету, який є джерелом фінансування державних програм та видатків. Тому важливо, щоб платники податків були обізнаними завжди і в мирні часи, а в умовах війни важливість поінформованості платників податків важко переоцінити. Знання можливих каналів комунікації з податковою службою особливо  в регіонах має вирішальне значення для оперативного та точного вирішення їхніх податкових питань. Сьогодні через переміщення людей, руйнування інфраструктури та інші фактори платникам податків може бути важко отримати необхідну інформацію або виконати необхідні дії.
01 Березня, 2024 р., 15:07
Андріяшівська сільська рада повідомляє: 12 березня  2024 року о 10.00 год. у залі засідань сільської ради відбудеться пленарне засідання 48 сесії 8 скликання Андріяшівської сільської ради

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь