Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Квітня, 2024 р., 09:13
Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають непоправної шкоди природі і державі. Найбільша їх кількість, як правило, припадає на весняно-літній період, на вихідні і святкові дні, коли природу відвідує велика кількість людей, що призводить до різкого зростання кількості джерел загоряння. Тисячі пожеж внаслідок спалювання сухої рослинності на полях, городах, відкритих територіях в Україні вже стали свого роду національною катастрофою.
04 Квітня, 2024 р., 11:47
Вебінарний проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн»
03 Квітня, 2024 р., 13:44
Бригада репродуктивного здоров'я  КНП СОР «Обласний клінічний перинатальний центр» продовжує огляд жителів Андріяшівської громади, які заключили декларації із лікарями  КНП «ЦПМСД» Андріяшівської та Хмелівської СР РРСО.
03 Квітня, 2024 р., 09:47
ГО «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» (далі – Сертифікатна програма).
02 Квітня, 2024 р., 15:11
Наказами Мінреінтеграції від 19 березня 2024 року № 77 - https://minre.gov.ua/.../pro-zatverdzhennya-zmin-do.../ та від 22 березня 2024 року № 79 - https://minre.gov.ua/.../pro-zatverdzhennya-zmin-do.../ внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією.
02 Квітня, 2024 р., 15:01
Повернення військового/військової додому — це не просте відтворення минулого, а й зустріч двох нових людей. Це спільний процес адаптації та пошуку порозуміння, в якому обидві сторони повинні поважати одна одну, бути терплячими та готовими до компромісів.
02 Квітня, 2024 р., 13:35
З «Довідника безбар’єрності» – про необхідність вже зараз дбати, яким чином облаштувати для ветеранів зручний безбар’єрний простір, забезпечити можливості для повноцінного життя, мотивувати до активності

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь