Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Липня, 2024 р., 14:28
 У зв’язку з віяловими відключеннями системи електропостачання, високою температурою у навколишньому середовищі створюється  негативний вплив на виробництво та/або обіг харчових продуктів, насамперед, порушується температурний режим  зберігання харчових продуктів тваринного походження, які потребують дотримання температурного режиму, що сприяє розмноженню мікроорганізмів та формуванню токсинів. Зростаюча кількість повідомлень про харчові отруєння  пов’язано з вживанням харчової продукції, щодо якої порушувався температурний режим зберігання.
19 Липня, 2024 р., 09:57
програма побудови суспільства відповідальної демократої
11 Липня, 2024 р., 11:06
Лікарями КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "СУМСЬКА ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ" буде проводиться прийом задекларованого населення КНП «ЦПМСД» Андріяшівської СР РРСО в наступних локаціях:
04 Липня, 2024 р., 13:53
Минулого року стартувала програма “єОздоровлення”, яка працює за принципом “гроші ходять за дитиною”. Батьки отримували кошти на картку і самі оплачували путівку в один із визначених закладів у Карпатах. Майже 2000 дітей з малозабезпечених сімей відпочили без навантаження на сімейний бюджет.
03 Липня, 2024 р., 15:19
Робота захисників та захисниць українського неба викликає захоплення не лише в Україні, але й у всьому світі. Ваша здатність вдосконалюватися й вчитися прямо під час війни гідна поваги. Ви захищаєте Україну 24/7. Кожна збита вами повітряна ціль російських агресорів – це врятовані людські життя. Щоденна боротьба воїнів зенітних ракетних військ наближає час, коли небо над Україною буде мирним! Дякуємо вам за мужність, відданість присязі й віру в нашу Перемогу, яка обов'язково буде. Слава Україні! "

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь