Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Липня, 2024 р., 10:36
Відповідно до листа №01-24/2371 від 20.06.2024 тимчасово виконуючої обов'язки голови Роменськогї РДА-РВА Валентини НАЗАРЕНКО повідомляємо про дотримання суб'єктами господарювання (магазини і т.д.) алгоритму дій під час оповіщення сигналу "Увага всім! Повітряна тривога" зокрема, щодо припинення роботи закладів та виведення населення та обслуговуючого персоналу до найближчої захисної споруди до завершення повітряної тривоги! Це важливо! Для тих роботодавців, які відмовляють чи забороняють працівникам іти під час повітряної тривоги в укриття, зауважимо, що навіть попри відсутність прямої відповідальності за недотримання правил під час оповіщення повітряної тривоги у разі настання негативних наслідків, що буде пов’язано з життям та здоров’ям людей (працівників, відвідувачів та ін.), дії роботодавця (власника чи керівника) оцінюватимуться вже під час кримінальних проваджень за кожним фактом негативних наслідків.
03 Липня, 2024 р., 09:50
І. Дії власників (адміністрацій) магазинів, ринків, торгово-розважальних центрів та інших торговельних комплексах, закладів громадського харчування та їх відвідувачів
01 Липня, 2024 р., 10:37
Державне підприємство «ІНФОТЕХ» (далі – ДП «ІНФОТЕХ», Підприємство) є державним комерційним підприємством, що засноване на державній власності (100 % належить державі) та належить до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України. ДП «ІНФОТЕХ» має позитивний досвід у багатьох сферах господарювання, в тому числі таких як: комп’ютерне програмування, поліграфічна діяльність, телекомунікаційні послуги, постачання електричної енергії споживачам. Підприємство, виступаючи як надійний Постачальник, має можливість (в т.ч. ліцензію, персонал, технічні потужності та фінансові ресурси) та відповідає всім необхідним умовам для постачання вам електричної енергії у необхідних обсягах, на лояльних умовах та відповідно до ваших потреб на даний час. Також, ДП «ІНФОТЕХ», вже успішно здійснює постачання електричної енергії військовим частинам, медичним закладам, підрозділам Національної поліції України та іншим установам і організаціям, які задіяні в забезпеченні та підтриманні обороноздатності нашої держави. У часи, коли інші постачальники, у зв’язку зі стрімким підняттям ціни або відсутністю фінансування, відмовлялися від постачання електричної енергії своїм споживачам, Підприємство, продовжувало сумлінно виконувати свої зобов’язання за укладеними договорами (незважаючи на відсутність фінансування у споживачів упродовж кількох місяців) та не розірвало жодного договору. Пропонуємо вам здійснити закупівлю електричної енергії з застосуванням у договорі формульного ціноутворення. Враховуючи, що вартість електричної енергії змінюється щомісяця, тому і формульне ціноутворення не може бути величиною сталою, а повинно бути динамічним та відповідати реаліям ринку. Вартість за 1 кВт*год електричної енергії буде визначатися кожного місяця та буде залежати від середньозваженої ціна на ринку «на добу наперед» (далі - РДН) за повний місяць постачання електричної енергії. Середньозважений РДН визначається на офіційному сайті «Оператора ринку» за посиланням https://www.oree.com.ua/.
01 Липня, 2024 р., 10:32
Це нормально, що перший крок може наводити страх, нерозуміння, тому розкажемо поетапно
01 Липня, 2024 р., 08:28
В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яка впроваджується за ініціативи першої леді Олени Зеленської регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Жанна Сидоренко провела робочу зустріч з працівниками КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад Роменського району Сумської області. На зустрічі були присутні більше 25 медичних працівників з Андріяшівської та Хмелівської громад району. Для медичних фахівців, на місцях регіональна координаторка презентувала можливості і ресурси Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? – ініціативи першої леді Олена Зеленська.
25 Червня, 2024 р., 16:34
Оскільки, з набуттям чинності оновленої редакція Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», відповідно до якої уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві визначено Пенсійний фонд України, з початку 2023 року уповноважений орган управління та його територіальні органи здійснюють заходи, спрямовані на запобігання нещасним випадкам, усунення загрози здоров’ю працівників, спричиненою умовами праці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь