Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Квітня, 2024 р., 11:21
Сільгосптоваровиробникам у 2024 році пропонують державну підтримку у вигляді дотації на худобу, оброблювані угіддя, переробні підприємства, техніку та кредитування. 
19 Квітня, 2024 р., 08:23
росіяни використовують українські сюжети про навчання прикордонників для поширення в українському інформпросторі дезінформації про підготовку Силами оборони України наступальних дій із Сумщини на курську область рф, що призведе до посилення бойових дій в Сумській області.
17 Квітня, 2024 р., 13:30
Шановні вогнеборці!
16 Квітня, 2024 р., 11:36
 Службою Віце-прем'єрміністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій» розроблено інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим (далі – Платформа). Платформа (https://www.helpplatform.in.ua), на якій представлено інформацію щодо всіх актуальних сервісів безоплатної допомоги та підтримки постраждалим від насильства під час війни, створена за участі членів Міжвідомчої робочої групи: ключових міністерств, органів місцевого самоврядування, міжнародних та громадських організацій.
16 Квітня, 2024 р., 10:36
“Дівчина показувала долоню, а потім згинала великий палець і стискала її в кулак" — цей жест використовують, щоб повідомити про домашнє насильство або попросити про допомогу 
16 Квітня, 2024 р., 10:36
№1. Порушувати правила безпекиЦе перше, що потрібно запам’ятати батькам. Якщо вони переходять дорогу у недозволеному місці, розважаються з вогнем, курять, п’ють, б’ються або дозволяють собі будь-яку іншу деструктивну поведінку, то і дитина буде робити те ж саме. Батьки повинні дотримуватися всіх правил безпеки, які потрібні дитині. Від цього буде краще всім.
16 Квітня, 2024 р., 10:32
Патронатна сім’яДля України це нове явище, проте в розвинутих країнах завдяки такій формі влаштування дітей практично не існує дитячих будинків.
12 Квітня, 2024 р., 16:43
Коментар начальника Сумської МВА Дрозденка щодо ситуації в Сумах та наступу на Суми.
12 Квітня, 2024 р., 09:55
Про результати у справах, щодо шахрайств, які супроводжуються працівниками відділу протидії кіберзлочинам в Сумській області, під час брифінгу розказав старший інспектор з особливих доручень відділу протидії кіберзлочинам в Сумській області Департаменту кіберполіції НПУ Артем Бухтіаров Так, за його словами, в рамках кримінального провадження за ч. 3, 4 ст. 190 КК України викрито організовану злочинну групу, що вчиняла шахрайські дії в мережі Інтернет, пов’язані з торгівлею нерозмитненими автомобілями, зокрема для ЗСУ.  https://youtu.be/QQOybWdYwiU

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь