Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Лютого, 2024 р., 09:16
20 лютого в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні – українців, які під час Революції Гідності віддали своє життя за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє країни та завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави.
19 Лютого, 2024 р., 16:03
Інтеграція послуги з охорони ментального здоровʼя у закладах первинної меддопомоги  є компонентом пріоритетного проєкту Міністерства охорони здоровʼя у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» – ініціативи першої леді Олени Зеленської. Сімейний лікар, з яким укладено декларацію, є найпершим порадником пацієнтів у всіх скаргах на здоров'я. 
19 Лютого, 2024 р., 09:17
Саме 19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила своєю Постановою Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті – національний символ українців часів визвольних змагань XX століття, який має статус малого герба та є головним елементом майбутнього великого герба.
19 Лютого, 2024 р., 08:31
Фейк: рф може розпочати новий наступ у районі Сумської області
15 Лютого, 2024 р., 10:44
Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!
12 Лютого, 2024 р., 10:58
РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ФІЛІЇ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ТА ЇЇ УПОВНОВАЖЕНИХ ОРГАНІВ З ПИТАНЬ ПРОБАЦІЇ
08 Лютого, 2024 р., 13:32
8-12 лютого, внаслідок нестійкого температурного режиму, продовжуватиметься підвищення рівнів води та при руйнуванні льоду можливі різкі коливання рівнів на ділянці Верхнього Дніпра Неданчичі-Дніпровське, пригирловій ділянці Прип'яті (зона ЧАЕС) та річках суббасейну Десни (Київська, Чернігівська, Сумська обл.) з подальшим затопленням заплавних територій Десни біля м. Новгород-Сіверський, смт Макошине, с. Морівськ, початковим затопленням садово-дачної забудови, доріг на заплаві біля м. Чернігів, з порушенням транспортного сполучення з рядом сіл у Новгород-Сіверському, Корюківському, Ніжинському районах Чернігівської області та Шосткинському районі Сумської області та утриманням відмітки переливу автодороги місцевого значення на притоці Десни р. Снов у Чернігівському районі Чернігівської області (І рівень небезпеки - жовтий); на Верхньому Дніпрі (в межах країни) утримуватиметься значне затоплення заплави з порушенням транспортного сполучення ряду прирічкових сіл водами Дніпра і Сожу (за даними ДСНС) та можливим початковим затопленням житлових будинків окремих сіл у Чернігівському районі Чернігівської області (ІІ рівень небезпеки - помаранчевий).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь