Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Січня, 2024 р., 16:28
Президент Володимир Зеленський прибув на Всесвітній економічний форум у Давосі. Там відбувається зустріч української делегації з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.
16 Січня, 2024 р., 10:50
В закладах загальної середньої освіти Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області вже стартував І етап змагань з волейболу та футзалу. Учасники Всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" вже змагаються та систематично тренуються Тренуються серйозно, викладаються на максимум, не шкодуючи енергії! Всі мріють про Всеукраїнські змагання! Дякуємо Захисникам і Захисницям, завдяки яким діти Андріяшівської громади попри все мають можливість розвиватись фізично, навчатись новому, здобувати спортивні перемоги!
12 Січня, 2024 р., 10:46
Воєнний стан приніс багато змін у наше звичне життя, зокрема в повсякдення. Наразі з’явилися нові правила, яких ми повинні дотримуватися, щоби вберегти своє життя та життя наших близьких.
12 Січня, 2024 р., 10:10
Основні завдання полку – забезпечення відсічі збройної агресії рф та підтримання внутрішнього порядку на Сумщині
10 Січня, 2024 р., 10:37
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНА СУМЩИНО! Упродовж нелегких 85 років ти пронесла до нинішніх часів багату історичну спадщину, зберегла незламний дух козацтва, унікальні культурні традиції та єдність поколінь.
09 Січня, 2024 р., 16:43
Здоров’я – найцінніший скарб для людини. Зцілювати від недуг покликані медичні працівники, які щоденно, не рахуючись з особистим часом, виконують свої обов’язки, забезпечуючи збереження здоров’я людей.
08 Січня, 2024 р., 16:06
З метою забезпечення координації надання первинної медичної допомоги в комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад Роменського району Сумської області безперервно в режимі 24/7, в т.ч. поза годинами прийому пацієнтів лікарями, у вихідні, святкові та неробочі дні у відповідності  до наказу МОЗ України від 19.03.2018 р. № 504 «Про затвердження Порядку надання первинної медичної допомоги», враховуючи при цьому розгалуженість сільських населених пунктів Роменського району, значну відстань один від одного (понад 15 – 25 км), відсутність регулярного щоденного сполучення рейсових автобусів та наявність в більшості амбулаторій сімейних лікарів в одній особі, функціонує дистанційний черговий кабінет первинної медичної домоги.
07 Січня, 2024 р., 09:59
7-9 січня в Україні очікуються складні погодні умови внаслідок вторгнення арктичного повітря з півночі Європи та утворення активного циклону на півдні країни. Вдень 7 січня та протягом доби 8 січня в Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях значний сніг (приріст снігового покриву 10-20 см, в Кіровоградській та Дніпропетровській областях до ЗО см); в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях значні опади (дощ з переходом в сніг), ожеледь, налипання мокрого снігу (приріст снігового покриву 5-15 см). В центральних, східних та південних областях пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети; на дорогах більшості областей країни ожеледиця. Впродовж 7-9 січня з півночі на південь очікується значне зниження нічної температури до 13-20° морозу (на Чернігівщині та Сумщині до 19-25° морозу), у південній частині до 7-15° морозу. Складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних служб та енергетичних підприємств, порушення та припинення руху транспорту на дорогах, погіршення умов життєзабезпечення населення. 
04 Січня, 2024 р., 14:58
19.12.2023 року, за ініціативою відділу «Служба у справах дітей» Андріяшівської сільської ради, відбулося засідання комісії, на якому було розглянуто питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь