Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Січня, 2024 р., 16:43
Здоров’я – найцінніший скарб для людини. Зцілювати від недуг покликані медичні працівники, які щоденно, не рахуючись з особистим часом, виконують свої обов’язки, забезпечуючи збереження здоров’я людей.
08 Січня, 2024 р., 16:06
З метою забезпечення координації надання первинної медичної допомоги в комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад Роменського району Сумської області безперервно в режимі 24/7, в т.ч. поза годинами прийому пацієнтів лікарями, у вихідні, святкові та неробочі дні у відповідності  до наказу МОЗ України від 19.03.2018 р. № 504 «Про затвердження Порядку надання первинної медичної допомоги», враховуючи при цьому розгалуженість сільських населених пунктів Роменського району, значну відстань один від одного (понад 15 – 25 км), відсутність регулярного щоденного сполучення рейсових автобусів та наявність в більшості амбулаторій сімейних лікарів в одній особі, функціонує дистанційний черговий кабінет первинної медичної домоги.
07 Січня, 2024 р., 09:59
7-9 січня в Україні очікуються складні погодні умови внаслідок вторгнення арктичного повітря з півночі Європи та утворення активного циклону на півдні країни. Вдень 7 січня та протягом доби 8 січня в Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях значний сніг (приріст снігового покриву 10-20 см, в Кіровоградській та Дніпропетровській областях до ЗО см); в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях значні опади (дощ з переходом в сніг), ожеледь, налипання мокрого снігу (приріст снігового покриву 5-15 см). В центральних, східних та південних областях пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети; на дорогах більшості областей країни ожеледиця. Впродовж 7-9 січня з півночі на південь очікується значне зниження нічної температури до 13-20° морозу (на Чернігівщині та Сумщині до 19-25° морозу), у південній частині до 7-15° морозу. Складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних служб та енергетичних підприємств, порушення та припинення руху транспорту на дорогах, погіршення умов життєзабезпечення населення. 
04 Січня, 2024 р., 14:58
19.12.2023 року, за ініціативою відділу «Служба у справах дітей» Андріяшівської сільської ради, відбулося засідання комісії, на якому було розглянуто питання:
04 Січня, 2024 р., 13:50
На території Андріяшівської сільської територіальної громади діє мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.
03 Січня, 2024 р., 09:57
Різдвяно-новорічних свят зазвичай найбільше чекають діти. Для них це час подарунків, розваг, красивої ялинки і трохи казки.
03 Січня, 2024 р., 09:32
Напередодні свята Нового року за сприяння ПАТ «Укрнафта» Андріяшівською сільською радою організовано привітання та вручено солодкі подарунки дітям, батьки яких захищають нашу Батьківщину, а також дітям, які мають статус членів сімей загиблого (померлого) Захисника та Захисниці.
02 Січня, 2024 р., 10:45
     Роменське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області  інформує про те, що в кінці грудня місяця 2023 року було виявлено неблагополучний пункт по грипу птиці в особистих селянських господарствах в с. Штанівка, Сумського району, Сумській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь