Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Грудня, 2023 р., 15:25
Ґендерно зумовлене насильство (ҐЗН) — це проблема у сферах громадського здоров’я, ґендерної рівності та прав людини.
08 Грудня, 2023 р., 11:32
Заступниця головного державного санітарного лікаря в Сумській області Галина ЗАЙЦЕВА під час брифінгу в Офіційному медіацентрі при Сумській ОВА поінформувала про ситуацію із захворюваністю на ГРВІ та СOVID-19 на Сумщині
05 Грудня, 2023 р., 10:08
Колектив Андріяшівської сільської ради вітає з Днем волонтера! Світ не без добрих людей, і Ви - цьому підтвердження. Завдяки безкорисливій праці, чуйності, згуртованості Вам вдається одразу простягнути руку допомоги тим, хто Вас потребує. Нехай Ваша людяність стане прикладом для інших. Нехай у Вас завжди буде підтримка і можливість творити чудеса. Бажаємо, щоб Ваше життя було наповнене міцним здоров'ям, достатком, турботою та увагою рідних!
04 Грудня, 2023 р., 12:38
Андріяшівська сільська рада повідомляє: 14 грудня  2023 року о 10.00 год. у залі засідань сільської ради відбудеться пленарне засідання 44 сесії 8 скликання Андріяшівської сільської ради
01 Грудня, 2023 р., 13:23
Трудовий договір – це надважливий документ у роботі, але інколи його ігнорують. Він як ремінь безпеки в авто: для деяких здається непотрібним, але насправді дуже важливий. Люди часто думають, що можуть обійтись без нього, сподіваючись, що усе буде добре.
28 Листопада, 2023 р., 08:58
В межах реалізації ініціативи “Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату” експерти ГО «Електронна республіка» спільно з представниками Ради бізнес-омбудсмена за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробили інфографічні матеріали з інформацією щодо діяльності Ради бізнес-омбудсмена.
28 Листопада, 2023 р., 08:17
Роменське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області інформує, насамперед, власників великої рогатої худоби, які є дрібнотоварними виробниками сирого молока і  вводять в обіг молоко, як харчовий продукт, що 06.05.2022 року набрав чинності наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 07.04.2022 № 209 «Про затвердження Гігієнічних вимог до дрібнотоварного виробництва та обігу молока», які встановлюють гігієнічні вимоги до первинного виробництва та обігу молока від сільськогосподарських тварин, які утримуються дрібнотоварними виробниками (до 5 умовних дійних тварин), а також до пунктів заготівлі молока.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь