Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Вересня, 2023 р., 10:57
В Україні триває інформкампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК». Її головна мета – актуалізувати дані щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилити спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.
08 Вересня, 2023 р., 10:35
Відтак, до розпорядження голови Роменської районної державної адміністрації-начальника районної військової адміністрації Дениса Ващенка “Про заборону торгівлі алкогольними напоями в Роменському районі” внесені зміни.
06 Вересня, 2023 р., 16:00
Опитування щодо потреб в сфері ментального здоров'я
05 Вересня, 2023 р., 11:52
ФЕЙК У РОМНАХ НА СУМЩИНІ РОСІЯНИ ЗНИЩИЛИ БАЗУ ЗСУ Таку інформацію поширили в соціальних мережах та пропагандистських медіа. У повідомленнях ідеться, що 23 серпня 2023 року росіяни обстріляли Сумщину, зокрема й місто Ромни. Автори дописували, що окупантам вдалося знищити школу, де перебували Сили оборони України. Відтак у публікаціях дописували, що від ракетного удару постраждали винятково українські військові. Це — неправда.
30 Серпня, 2023 р., 15:56
У цей особливий день і чергову безсонну ніч для українців розповідаємо про захист прав та інтересів осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, жертв насильницьких зникнень та членів їх сімей.  Відповідно до Закону України «Про правовий статус осіб, зниклих безвісти за особливих обставин», особа набуває статусу такої, що зникла безвісти за особливих обставин, з моменту внесення про неї відомостей, що містяться у заяві про факт зникнення, до Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, та вважається такою з моменту подання заяви про факт її зникнення. Водночас надання особі статусу зниклої безвісти за особливих обставин не позбавляє її родичів або інших осіб права звернення до суду із заявою про визнання такої особи безвісно відсутньою чи оголошення її померлою у порядку, передбаченому законодавством. Заяву про розшук особи, зниклої безвісти за особливих обставин, може подати: родич такої особи; представник військового формування; орган державної влади чи орган місцевого самоврядування; громадське об'єднання; будь-яка інша особа, якій стало відомо про зникнення. Разом з тим, така заява може бути подана Уповноваженим з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, якщо до нього звернулися з повідомленням про зникнення людини.  Слід зазначити, що така заява подається до відповідного територіального органу Національної поліції України. В тексті заяви має бути зазначена інформація, що може сприяти розшуку такої особи.
29 Серпня, 2023 р., 13:13
Щороку 29 серпня наша країна відзначає День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. У цей день ми вшановуємо пам'ять воїнів, які віддали життя за Батьківщину.
28 Серпня, 2023 р., 15:59
Активація замінувань відбувається від найменшого зовнішнього впливу: удар, тертя, струс, нагрівання. Знання заходів безпеки допоможе уникнути загрози і врятувати життя. Адже основною причиною нещасних випадків є грубе порушення елементарних правил безпеки: спроби взяти в руки, пересунути або розібрати предмет, биття по ньому, кидання у відкритий вогонь або у воду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь