Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Червня, 2023 р., 10:42
Роменський районний відділ Державної установи "Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоровʼя України" повідомляє Вам, що згідно плану по соціально-гігієнічному моніторингу на 2023 рік 21.06.2023 року Роменським районним відділом ДУ "Сумський ОЦКПХ МОЗ"проведений відбір проб річкової води з р. Сула в районі місця для купання с. Чеберяки для дослідження на санітарно-хімічні (водневий показник, завислі речовини, розчинений кисень,нітрати), бактеріологічні, паразитологічні показники.
21 Червня, 2023 р., 09:47
         Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад Роменського району Сумської області продовжує співпрацювати із бригадою репродуктивного здоров'я  КНП СОР «Обласний клінічний перинатальний центр».
16 Червня, 2023 р., 08:53
Навчально-науковий інститут «Інститут державного управління» Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (далі – Інститут) відповідно до «Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2023 році» (наказ Міністерства освіти і науки України від 15.03.2023 року №276) у складних умовах воєнного стану, з метою підготовки висококваліфікованих та патріотично налаштованих управлінців здійснює прийом студентів на навчання за денною та заочною формами:
15 Червня, 2023 р., 11:03
Ukraine Rebuilding Task Force - готуймося до Великої Реконструкції! Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з Visionest Institute (Естонія) оголошують набір на міжнародну програму для представників МСБ з індустрій, які задіяні у відбудові України!
14 Червня, 2023 р., 13:33
ПОЛОЖЕННЯ про Координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь