Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Червня, 2023 р., 09:04
Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
31 Травня, 2023 р., 16:09
Міністерство оборони розпочало розробку змін до правил проходження громадянами України військової служби у Збройних силах України, які базуватимуться на стандартах НАТО, повідомила прес-служба Міноборони в понеділок, 29 травня.
31 Травня, 2023 р., 11:30
ОСТАННІЙ ДЗВОНИК 2023.
31 Травня, 2023 р., 08:34
Одне з поширених питань, яке стосується щеплень від COVID-19, звучить так: якщо я з певних причин не отримав вчасно якусь із доз вакцини, чи потрібно мені розпочинати курс вакцинації проти COVID-19 спочатку?
29 Травня, 2023 р., 14:49
На базі Глинської амбулаторії 25.05.2023 року в теплій та дружній обстановці відбулася виїздна оперативна рада КНП «ЦПМСД» Андріяшівської та Хмелівської СР РРСО, де були присутні лікарі, позаштатні старші медичні сестри, голова Андріяшівської сільської ради Інна Дибчинська, депутати Андріяшівської сільської ради Владислав Давиденко, Юрій Василенко, Олександр Устименко .
24 Травня, 2023 р., 15:04
Коли не можуть перемогти — намагаються розсварити
22 Травня, 2023 р., 12:23
  Згідно графіку занять відділу інфекційного контролю  КНП «ЦПМСД» Андріяшівської та Хмелівської СР РРСО 19 травня 2023 року відбулися навчання молодшого медичного персоналу із прийняттям заліків.
19 Травня, 2023 р., 09:34
Вишита сорочка завжди була важливим складником одягу будь-якого українця: її одягали повсякдень,і на свято. Вишиванка була ознакою і окрасою народу,частиною культури і самосвідомості. Зараз День вишиванки має особливий сенс - українці змушені відстоювати свою національну автентичність і боротися за неї,віддаючи свої життя. Так і 18 травня 2023 року засідання виконавчого комітету Андріяшівської сільської ради було проведено в вишиванках. Разом до перемоги

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь