Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Липня, 2023 р., 09:49
Саміт НАТО має відбутися 11-12 липня 2023 року у Вільнюсі, столиці Литви. Він буде зосереджений на Україні та її відносинах з Альянсом. Україна розраховує отримати чіткий сигнал від союзників і конкретні рішення щодо свого майбутнього в блоці. Кореспонденти СТС з’ясовували, чого варто очікувати – спрощеного плану вступу замість план дій щодо членства, гарантій безпеки від окремих держав чи чергових запевнень у «політиці відкритих дверей». Прогнози і думки експертів – у відеоматеріалі.
04 Липня, 2023 р., 09:16
Андріяшівська сільська рада повідомляє: 13 липня 2023 року о 10.00 год. у залі засідань (приміщення Андріяшівського Будинку культури) відбудеться пленарне засідання 38 сесії 8 скликання Андріяшівської сільської ради.
03 Липня, 2023 р., 15:29
Доводимо до Вашого відома, що БФ «Save Ukraine» надає тимчасове житло для сімей з дітьми, евакуйованих з Донецької, Луганської, Харківської, Миколаївської, Сумської та Запорізької областей.
03 Липня, 2023 р., 10:51
Передбачувані вакантні посади педагогічних працівників
30 Червня, 2023 р., 11:45
Яку небезпеку несуть аварії на атомних станціях?
30 Червня, 2023 р., 11:44
Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь