Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Липня, 2023 р., 09:00
28 липня Україна відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення. Історія українського державотворення сягає своїми витоками Руської середньовічної держави, центром якої був Київ. Прийняття князем Київським Володимиром у 988 році християнства стало для України цивілізаційним вибором. Християнство сприяло піднесенню культури, освіти, дало поштовх розвитку кириличної писемності. Саме у день вшанування пам’яті видатного державотворця Київського князя Володимира Великого та у День Хрещення Київської Руси–України встановлено День Української Державності. Наразі цей день вшановуємо 28 липня, але уже наступного року з огляду на перехід Православної Церкви України і Української Греко-Католицької церкви на новий стиль календаря, свято перенесено на 15 липня. Відповідний законопроект внесений Президентом України, Верховна Рада підтримала 14 липня 2023 року. В основі концепції державних заходів до цієї дати – тяглість і спадкоємність державотворчих традицій України від Русі до сьогодення.
27 Липня, 2023 р., 09:02
  Адміністрація та профспілковий комітет комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад Роменського району Сумської області вітає усіх, хто стоїть на варті охорони здоров҆я з професійним святом -Днем медичного працівника!
25 Липня, 2023 р., 16:28
Рішення про встановлення місцевих податків і зборів на території Андріяшівської сільської територіальної громади
25 Липня, 2023 р., 15:37
Роменським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки здійснюється відбір резервістів та військовозобовʼязаних для формування окремого піхотного батальйону, що буде розташовуватися на території Сумської області. За подробицями звертатися до Роменського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. 
24 Липня, 2023 р., 16:53
Андріяшівська сільська рада Роменського району Сумської області доводить до Вашого відома інформацію згідно до протоколу засідання штабу району територіальної оборони від 20.07.2023 року No 9, а саме під час проведення своєї діяльності не допускати масового скупчения людей, забезпечити перебування в приміщенні не більше 50% відвідувачів від передбачуваної місткості, припиняти роботу під час оголошення повідомлення «Повітряна тривога» та забезпечити 100% перебування відвідувачів (працівників) в укриттях під час оголошення повідомлення «Повітряна тривога»
14 Липня, 2023 р., 13:48
Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад Роменського району Сумської області  на 2023 рік уклав з Національною службою охорони здоров'я України договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та «Супровід і лікування дорослих та дітей, хворих на туберкульоз, на первинному рівні медичної допомоги».
14 Липня, 2023 р., 11:08
Шановні жителі Андріяшівської громади!        Бригада репродуктивного здоров'я  КНП СОР «Обласний клінічний перинатальний центр» продовжує огляд жителів Андріяшівської громади, які заключили декларації із лікарями  КНП «ЦПМСД» Андріяшівської та Хмелівської СР РРСО.       18 липня 2023 року на базі Андріяшівської амбулаторії працюватиме бригада в складі лікаря-гінеколога, лікаря- невропатолога.     На базі Перекопівської амбулаторї 19 липня 2023 року буде проводити огляд пацієнтів бригада в складі лікаря-гінеколога, лікаря- УЗД.         Проводиться безкоштовно повний огляд пацієнта, дослідження глюкози крові, швидкі тести на ВІЛ, вірусні гепатити В, С, сифіліс, електрокардіограма, кольпоскопія.       За довідками та попеднім записом  звертатись до медичних працівників Андріяшівської та Перекопівської амбулаторії.         Працюємо разом заради Перемоги України та здоров'я наших людей!
10 Липня, 2023 р., 11:25
Доопрацьований проєкт регуляторного акта про встановлення місцевих податків і зборів на території Андріяшівської сільської територіальної громади   https://rada.info/upload/users_files/04391167/25bec7acebbe2e510b80b2d940aee0d6.docx
07 Липня, 2023 р., 09:49
Саміт НАТО має відбутися 11-12 липня 2023 року у Вільнюсі, столиці Литви. Він буде зосереджений на Україні та її відносинах з Альянсом. Україна розраховує отримати чіткий сигнал від союзників і конкретні рішення щодо свого майбутнього в блоці. Кореспонденти СТС з’ясовували, чого варто очікувати – спрощеного плану вступу замість план дій щодо членства, гарантій безпеки від окремих держав чи чергових запевнень у «політиці відкритих дверей». Прогнози і думки експертів – у відеоматеріалі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь