Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад

31 Травня, 2023 р., 08:34
Одне з поширених питань, яке стосується щеплень від COVID-19, звучить так: якщо я з певних причин не отримав вчасно якусь із доз вакцини, чи потрібно мені розпочинати курс вакцинації проти COVID-19 спочатку?
29 Травня, 2023 р., 14:49
На базі Глинської амбулаторії 25.05.2023 року в теплій та дружній обстановці відбулася виїздна оперативна рада КНП «ЦПМСД» Андріяшівської та Хмелівської СР РРСО, де були присутні лікарі, позаштатні старші медичні сестри, голова Андріяшівської сільської ради Інна Дибчинська, депутати Андріяшівської сільської ради Владислав Давиденко, Юрій Василенко, Олександр Устименко .
22 Травня, 2023 р., 12:23
  Згідно графіку занять відділу інфекційного контролю  КНП «ЦПМСД» Андріяшівської та Хмелівської СР РРСО 19 травня 2023 року відбулися навчання молодшого медичного персоналу із прийняттям заліків.
18 Травня, 2023 р., 09:50
       Медичні працівники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад Роменського району Сумської області залучилися до святкування Дня вишиванки - сьогодні вишиванка має виняткове значення і особливу місію – берегти і продовжувати славні українські традиції, об’єднувати тих, в чиєму серці почесне місце займає Україна, і тих, хто лише розпочав відкривати для себе її неповторну красу! Бережімо нашу історію, шануймо наших Героїв і захищаймо наше сьогодення задля щасливого майбутнього наших дітей. 
12 Травня, 2023 р., 08:57
Шановні медичні сестри!
20 Лютого, 2023 р., 14:38
За даними Міністерства охорони здоровʼя України, щороку вакцинація рятує від смерті 2–3 млн, від ускладнень – понад 700 тис. дітей, і могло бути врятовано на 1,5 млн більше. Питання вакцинації чи, точніше, проблема недостатнього охоплення населення вакцинацією є на сьогодні особливо нагальною. Випадки захворювання на поліомієліт, кашлюк та кір, що мали місце останнім часом, широко висвітлюють у засобах масової інформації. З іншого боку, антивакцинаторські настрої в нашому суспільстві залишаються досить потужними.
20 Лютого, 2023 р., 14:34
  Діяльність структурних підрозділів КНП «ЦПМСД» Роменської районної ради, Андріяшівської та Хмелівської сільських рад Роменського району Сумської області та його структурних підрозділів спрямована на забезпечення доступності та підвищення якості первинної медичної допомоги населенню.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь