Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад

09 Жовтня, 2023 р., 15:16
Бригада репродуктивного здоров'я  КНП СОР «Обласний клінічний перинатальний центр» продовжує огляд жителів Андріяшівської громади, які заключили декларації із лікарями  КНП «ЦПМСД» Андріяшівської та Хмелівської СР РРСО.
09 Жовтня, 2023 р., 15:14
Наказом від 27 вересня 2023 року №1700 МОЗ затвердило позицію НТГЕІ щодо визначення пріоритетних груп для вакцинації проти COVID-19 та отримання бустерних доз вакцини проти COVID-19 у 2023-2024 роках.
31 Липня, 2023 р., 12:43
У рамках кампанії напередодні нового навчального року лікарі та мобільні вакцинальні бригади будуть проводити щеплення дітей, які внаслідок війни або інших обставин пропустили вакцинацію. Для цього розроблені і прийняті обласні плани проведення кампанії, визначено обласних координаторів і залучено до "підчищаючого раунду" з імунізації заклади охорони здоровʼя, пункти щеплень та мобільні вакцинальні бригади, які проводитимуть виїзні сесії у таборах та у віддалених населених пунктах областей. 
27 Липня, 2023 р., 09:02
  Адміністрація та профспілковий комітет комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад Роменського району Сумської області вітає усіх, хто стоїть на варті охорони здоров҆я з професійним святом -Днем медичного працівника!
14 Липня, 2023 р., 13:48
Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад Роменського району Сумської області  на 2023 рік уклав з Національною службою охорони здоров'я України договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та «Супровід і лікування дорослих та дітей, хворих на туберкульоз, на первинному рівні медичної допомоги».
14 Липня, 2023 р., 11:08
Шановні жителі Андріяшівської громади!        Бригада репродуктивного здоров'я  КНП СОР «Обласний клінічний перинатальний центр» продовжує огляд жителів Андріяшівської громади, які заключили декларації із лікарями  КНП «ЦПМСД» Андріяшівської та Хмелівської СР РРСО.       18 липня 2023 року на базі Андріяшівської амбулаторії працюватиме бригада в складі лікаря-гінеколога, лікаря- невропатолога.     На базі Перекопівської амбулаторї 19 липня 2023 року буде проводити огляд пацієнтів бригада в складі лікаря-гінеколога, лікаря- УЗД.         Проводиться безкоштовно повний огляд пацієнта, дослідження глюкози крові, швидкі тести на ВІЛ, вірусні гепатити В, С, сифіліс, електрокардіограма, кольпоскопія.       За довідками та попеднім записом  звертатись до медичних працівників Андріяшівської та Перекопівської амбулаторії.         Працюємо разом заради Перемоги України та здоров'я наших людей!
30 Червня, 2023 р., 11:06
  29 червня 2023 року відповідно плану основних організаційних заходів  КНП «ЦПМСД» Андріяшівської та Хмелівської СР РРСО на 2023 рік на базі новозбудованої Андріяшівської амбулаторії в теплій та дружній обстановці відбулася виїздна оперативна нарада, де були присутні лікарі, позаштатні старші медичні сестри, заступник сільського голови Андріяшівської ОТГ Василь Геращенко, начальник відділу організаційно-кадрової роботи та правового забезпечення Ірина Поцелуєва.
21 Червня, 2023 р., 09:47
         Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андріяшівської та Хмелівської сільських рад Роменського району Сумської області продовжує співпрацювати із бригадою репродуктивного здоров'я  КНП СОР «Обласний клінічний перинатальний центр».
09 Червня, 2023 р., 14:45
З метою покращення якості первинної медичної допомоги та виконання плану основних організаційних заходів на 2023 рік 09.06.2023 року в Ярошівському ФАП проведено чергове заняття із прийняттям заліку з медичними працівниками Андріяшівської громади по оволодінню правилами організації і техніки проведення щеплень, туберкулінодіагностики, а також навичками надання невідкладної допомоги в разі розвитку післявакцинальних реакцій/ післявакцинальних ускладнень. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь