Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага всім! Повітряна тривога!

Дата: 03.07.2024 10:36
Кількість переглядів: 65

Порядок дій відповідальних осіб при отриманні сигналу «Увага всім! Повітряна  тривога» у місцях масового перебування людей – Макарівська селищна радаВідповідно до листа №01-24/2371 від 20.06.2024 тимчасово виконуючої обов'язки голови Роменськогї РДА-РВА Валентини НАЗАРЕНКО повідомляємо про дотримання суб'єктами господарювання (магазини і т.д.) алгоритму дій під час оповіщення сигналу "Увага всім! Повітряна тривога" зокрема, щодо припинення роботи закладів та виведення населення та обслуговуючого персоналу до найближчої захисної споруди до завершення повітряної тривоги!

Це важливо! Для тих роботодавців, які відмовляють чи забороняють працівникам іти під час повітряної тривоги в укриття, зауважимо, що навіть попри відсутність прямої відповідальності за недотримання правил під час оповіщення повітряної тривоги у разі настання негативних наслідків, що буде пов’язано з життям та здоров’ям людей (працівників, відвідувачів та ін.), дії роботодавця (власника чи керівника) оцінюватимуться вже під час кримінальних проваджень за кожним фактом негативних наслідків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь