Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі Андріяшівської громади!

Дата: 19.02.2024 16:03
Кількість переглядів: 55

Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?» | Каразінський  університетІнтеграція послуги з охорони ментального здоровʼя у закладах первинної меддопомоги  є компонентом пріоритетного проєкту Міністерства охорони здоровʼя у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» – ініціативи першої леді Олени Зеленської. Сімейний лікар, з яким укладено декларацію, є найпершим порадником пацієнтів у всіх скаргах на здоров'я. 

           Не треба пояснювати, що ментальне здоров'я наших людей – це і є та сама стійкість, українська стійкість, яка, з одного боку, стала легендою, а з іншого – її саму треба весь час підтримувати. Бо на ній все тримається.

          Звертатися по допомогу – не слабкість, не забаганка й не соромно, а відповідально. Психічне та фізичне здоровʼя – однаково важливі компоненти загального здоровʼя людини, й про них потрібно турбуватися. Завдяки роботі, яку ми робимо разом з Вами у межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя, за ініціативи першої леді Олени Зеленської, сьогодні можна просто звернутися до КНП «ЦПМСД» Андріяшівської та Хмелівської СР РРСО до свого сімейного лікаря, педіатра чи терапевта та отримати необхідну базову допомогу, пораду або консультацію. 

           На даний час сімейний лікар Хмелівської амбулаторії Бочарова Г.В. та сімейні медичні сестри Базової амбулаторії Пишна М.А., Слободчикова К.В. проходять тренінг з охорони ментального здоровʼя для медичних працівників, який організовує гуманітарна компанія Медейр в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь