Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Лашин Дмитро Вікторович

Дата: 06.10.2023 10:25
Кількість переглядів: 161

Фото без описуУ бою за Незалежність України з російським окупантом загинув наш земляк, відважний Захисник України, Герой-ДМИТРО ЛАШИН.

 Дмитро народився в селі Василівка Роменського району Сумської області. Закінчив Василівську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів в 2002 році. Після закінчення школи вступив до Роменського фахового коледжу КНЕУ ім.Вадима Гетьмана за спеціальністю нафтогазова інженерія та технології.  У травні 2005 року йде служити до  лав ЗСУ на строкову службу. У березні 2016 року йде за контрактом у ЗСУ в зону АТО. За цей період нагороджений багатьма відзнаками.

Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» Указ Президента України від 17 лютого 2016 року №53/2016

Нагороджений  медаллю «За оборону рідної держави» 28.11.2017 року.

Нагороджений пам’ятною відзнакою «10 років 27 Сумській реактивній артилерійській бригаді» 12.05.2018 року.

Нагороджений почесною грамотою голови сумської обласної державної адміністрації за високий військовий професіоналізм, відданість Присязі та Українському народові, особисту мужність і відвагу, самовіданні дії, виявлені під час проведення антитерористичної операції в боротьбі з тероризмом за територіальну цілісність держави, та з нагоди 10-ї річниці від дня створення військової частини в травні 2018 року.

Нагороджений відзнакою командування об’єднаних сил «КОЗАЦЬКИЙ ХРЕСТ» ІІ ступеня 10.08.2021 року.

З початком повномасштабного вторгнення Дмитро не лишився осторонь. Залишивши вдома дружину та донечок пішов на війну, бо розумів, що захищати рідну землю, народ – є його святим обов’язком.

26 серпня 2023 року обірвалося життя  мужнього воїна України, помер він від ушкоджень, отриманих внаслідок військових дій, від вибухів та осколків отриманих 26 червня. Дмитро був справжнім воїном, патріотом, зразком незламності та міцності духу, сили волі та нескореності. Він віддав найдорожче – своє життя, щоб не лише його родина жила в чудовій, вільній країні, але і всі українці.

Герою назавжди 37…

Рідні втратили дорогого сина і брата.

Дружина втратила коханого  чоловіка.

Донечки втратили люблячого батька.

Кожен із нас втратив надійного і чудового товариша та побратима.

Україна  втратила мужнього Захисника і Патріота.

Діма дуже хотів жити, мужньо боровся за життя та за кожного із нас. Він хотів працювати та виховувати донечок. Але,доля розпорядилася по -іншому. Дмитро загинув захищаючи нас з Вами, нашу державу.

Вічна пам’ять і Слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Це невимовний біль та невимовна втрата, яку ми не пробачимо ворогу і ніколи не забудемо. Доземний уклін батькам та рідним за їхнього сина, відважного Захисника України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь