Андріяшівська громада
Роменський район Сумська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Павленко Володимир Леонідович

Дата: 06.10.2023 09:54
Кількість переглядів: 402

Фото без описуНародився 30 січня 1973 року в селі Локня Роменського району Сумської області в родині вчителів.1988 року закінчив 9 класів в Локнянській неповній середній школі Роменського району Сумської області. Одинадцятий клас закінчив в Харківецькій середній школі Талалаївського району Чернігівської області у 1990 році.

 

З 1990 року навчався в Сумському медичному училищі на відділенні стоматологія і ортопедія, але з 1991 року по 1993 рік був призваний на військову службу в зенітно – ракетні війська, де займав посаду старшого стрільця. В 1994 році закінчив навчання в медичному училищі, здобув академічний знак, навчався на відмінно та отримав спеціальність зубного техніка. Після навчання з 1994 року до 2000 рік працював в Роменській районній стоматологічній поліклініці на посаді зубного техніка. З 2006 року працював в сільському господарстві, зокрема в ТОВ «Ромни Інвест» на посаді агронома – організатора та начальника охорони підприємства.

У 2017 році був прийнятий на посаду секретаря виконавчого комітету Хоминцівської сільської ради Роменського району Сумської області. З 2021 року по 2022 рік працював на посаді діловода Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області.

Одружений. Мав двох синів: 24 річного Вячеслава та 20 річного Дмитра, який зустрів початок повномасштабної війни, перебуваючи на строковій військовій службі в Збройних Силах України.

7 листопада 2022 року був мобілізований та прийнятий до складу 30 окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького військової частини А0409 на посаду гранатометник, та в подальшому переведений на посаду стрілець – санітар в 2 механічне відділення 2 механічного взводу 1 механічної роти 1 механічного батальйону. Брав участь в бойових діях в Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях. Чотири місяці він та його побратими тримали важливі позиції в населеному пункті села Берхівка та Васюківка Соледарського району Донецької області. Отримав три контузії різної тяжкості, після яких проходив лікування в госпіталі. Брав участь в багатьох штурмових діях населених пунктів на Бахмуцькому напрямку Донецької області.

24 червня 2023 року під час одного з таких штурмів в районі села Залізнянське Бахмутського району Донецької області, захищаючи Волю та Незалежність України загинув смертю хоробрих.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь